DANISHBEERS SIDEN OM ØL

 
Random Article


 
Gå ikke glip af
 

Aarhus Bryghus

 

 
Resume
 

Bryggerier:
 
Antal Øltyper
 
 
 
 
 


 
Antal Produktioner
 
 
 
 
 


 
Stabilitet I Øltyper
 
 
 
 
 


 
Total Score
 
 
 
 
 


User Rating
1 total rating

 


0
Posted08/05/2014 by

 
Fuld Artikel
 
 

Aarhus Bryghus laver special-øl til nydelse! Det vil sige at kunsten ikke bliver så avanceret at resultatet bliver afskræmmende og kun kan drikkes af kendere. Enhver der har lyst til at prøve noget nyt, vil finde glæde i Aarhus Bryghus produkter.

Aarhus Bryghus laver special-øl med mellem 5 og 9% alkohol, tappet i store 60 cl flasker. Der vil være øl, som vil være velegnede som aperitif-øl, der vil være øl som er velegnede til fisk og lyse kødretter, og der vil være mørke, kraftige og fyldige øltyper, som er egnede til kød og oste.

Der bygges både faste øltyper og varierende sæson-øl. Læs mere under produkter.

Bryggeriet er et rent produktionsbryggeri, der producerer øl og tapper dette på flasker og fustager. Der er ikke tilknyttet restauration til bryggeriet. Til gengæld laver vi rundvisninger for lukkede grupper på mellem 15 og 75 personer.

Endelig tilbyder vi at lave sær-produktioner, enten af en af vore øl med jeres egen etiket, eller unikke bryg med jeres egen etiket. Kontakt venligst NFB@aarhusbryghus.dk for at høre nærmere.


John Grandt

 
www.danishbeers.dk et Freelance Projekt om Øl, lige fra Pilsnertyper over Stout. Så Velkommen til! en side med og om Øl,Bryghuse, Restauranter og meget mere. Kontakt mig.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)x Logo: Shield
This Site Is Protected By
Shield