DANISHBEERS SIDEN OM ØL

 
Random Article


 
Gå ikke glip af
 

Svaneke Bryghus

 

 
Resume
 

Bryggerier:
 
Antal Øltyper
 
 
 
 
 


 
Antal Produktioner
 
 
 
 
 


 
Stabilitet I Øltyper
 
 
 
 
 


 
Total Score
 
 
 
 
 


User Rating
2 total ratings

 


0
Posted05/06/2014 by

 
Fuld Artikel
 
 

S

vaneke Bryhhus

er beliggende på klippeøen Bornholm – også kaldet Østersøens Perle, der er kendt for sin unikke og smukke natur. I disse inspirerende omgivelser producerer Svaneke Bryghus udelukkende ufiltreret kvalitetsøl under navnet Svaneke. At brygge ufiltreret øl er et bevidst valg, da øllen her bevarer samtlige smags- og duftnuancer, der giver øllet ekstra karakter. Bryggeriet er således stolt af, at have vundet flere priser i Danmark for sit kvalitetsøl.

Det bornholmske bryggeri har gennemgået en rivende udvikling siden åbningen i 2000, hvor Svaneke Bryghus var blandt de første mikrobryggerier i Danmark. I dag arbejdes der fortsat ud fra kerneværdierne ærlighed, ægthed og kvalitet, men med et mere professionelt brygværk, som kan opfylde den stigende efterspørgsel på specialøl. Med det setup vi har i dag overvåges brygningsprocessen ved hjælp af nyeste teknologi, og sikrer dermed sporbarhed samt ensartet kvalitet.

For at sikre en optimal smagsoplevelse produceres Svaneke øl altid af de bedste råvarer herunder vand fra den bornholmske klippegrund, og uden brug af tilsætningsstoffer, stabilisatorer eller andet unaturligt.

Brygmesteren får frit lejde til at eksperimentere med nye ølbryg til sortimentet. Resultaterne testes i Bryghusets tilhørende restaurant, og derved opnås en hurtig feedback fra øens lokale og de mange turister. Som en fast tradition brygges der årligt fire sæsonøl, som hver afspejler én af de fire årstider.

Vores virksomhed er miljøbevidst, hvilket afspejler sig i alle arbejdsprocesser. Bryggeriet er indrettet efter de sidste nye miljø- og energibevidste teknologier, som omfatter alt udstyr og processer.

Svaneke Bryghus varetager produktion, salg og markedsføring, og kan således garantere leveringssikkerhed, høj, ensartet kvalitet samt et konkurrencedygtigt prisniveau.


John Grandt

 
www.danishbeers.dk et Freelance Projekt om Øl, lige fra Pilsnertyper over Stout. Så Velkommen til! en side med og om Øl,Bryghuse, Restauranter og meget mere. Kontakt mig.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)x Logo: Shield
This Site Is Protected By
Shield