DANISHBEERS SIDEN OM ØL

 
Random Article


 
Gå ikke glip af
 

Velkommen til danishbeers.dk

 

 
Fuld Artikel
 

Artikel Rating
00


 
Nyheds Interesse
00


 
Historien Bag
00


 
God Artikel
00


 
Dårlig Artikel
00


 
Total Score
00


User Rating
1 total rating

 


0
Posted20/05/2020 by

 
Fuld Artikel
 
 

Velkommen til.

 

 

L

ad mig starte med at byde dig velkommen til DANISHBEERS.DK  for mig har det været et spændene projekt at få op at stå. Som udgangspunkt er jeg naturligvis en “livsnyder” hvilket igen betyder at god øl er en del af livet (hvorfor drikke Tuborg når der findes så mange fantastiske Micro bryggerier) her hjemme at du ikke engang har chancen for at nå at smage endsige besøge det halve af dem.

Livet er for kort til dårlige Øl

 

 

D

ANISHBEERS

 

 

Hjemmesiden og projektet som sådan tog mig 3 måneder at lave, naturligvis har jeg brugt en hel del tid på research for at få en masse data ind omkring Øl, Øl og ja Øl – Jeg har forsøgt at kreditere de kilder som er anvendt under top linket credits, mangler du eventuelt som kilde så skriv gerne til mig  på info@johngrandt.dk . Jeg håber at rigtig mange vil få glæde af hjemmesiden som jeg nok skal forsøge at holde opdateret så meget det nu kan lade sig gøre. Du kan være helt sikker på at jeg vil forsøge at finde frem til både spændene øl, men også spændene bryggerier i første omgang vil fokus være på Danske Bryghuse. Men senere kan det sagtens være at der vil komme spændene udenlandske øl og bryghuse med på hjemmesiden, selv om siden mest er baseret på at vise danske bryggerier og øl frem.

Fik du udbytte af denne artikel? Hvis det er tilfældet, vil jeg meget gerne høre dine tanker i kommentarerne nedenfor. Det ville være dejligt, hvis du ville registrere dig som medlem eller tilmeldte dig nyhedsbrevet (kan altid afmeldes) for at få flere gode artikler som denne.

John Grandt

 
www.danishbeers.dk et Freelance Projekt om Øl, lige fra Pilsnertyper over Stout. Så Velkommen til! en side med og om Øl,Bryghuse, Restauranter og meget mere. Kontakt mig.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)x Logo: Shield
This Site Is Protected By
Shield