DANISHBEERS SIDEN OM ØL

 
Random Article


 
Gå ikke glip af
 

Ansvars forebehold

 

 
Fuld Artikel
 0
Posted18/05/2014 by

 
Fuld Artikel
 
 

Ansvarsfraskrivelse

D

a danishbeers.dk er en gratis service, stillet til rådighed for alle kan vi således ikke stilles til ansvar for, hvorledes informationerne her på siden benyttes. Vi tager desuden forbehold for stavefejl og andre misinformationer. Enhver der måtte gøre krav på credit af kildemateriale kan således også komme på med et link, til egen  hjemmeside og vi vil naturligvis forsøge at kreditere kilder hvor dette er muligt. Venligst også vær opmærksom på at at der er en privacy policy, samt domain policy, cookies policy på siderne. Har du brug for at kontakte danishbeers.dk er der forskellige muligheder for dette, se venligst herunder.

 

Har du overvejet om du byder dine kunder indenfor? Og fortæller om netop dit produkt’s fortræffeligheder. Du har rundture og prøvesmagninger, men bedømmer dine kunder også dit produkt? så du lærer af det dine kunder siger. Hvis ikke hvorfor så ikke samarbejde med danishbeers.dk og få netop din artikel skrevet, hvor du ærligt beretter om dit bryghus og får dine kunder til at bedømme dine produkter på en sober måde. Kontakt mig

John Grandt

 
www.danishbeers.dk et Freelance Projekt om Øl, lige fra Pilsnertyper over Stout. Så Velkommen til! en side med og om Øl,Bryghuse, Restauranter og meget mere. Kontakt mig.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)x Logo: Shield
This Site Is Protected By
Shield